Δείτε τα αποτελέσματα των υπηρεσιών μας.

Galleries

Υπηρεσίες

Υπηρεσία Ξηροδερμίας

Η παγκόσμια καινοτόμος μέθοδος μας βοηθάει στην εξάλειψη του σμήγματος και των ερεθισμών του τριχωτού της κεφαλής,ώστε να αναπνέουν τα μαλλιά, μετά από την βαθιά απολέπιση και αναζωογόνηση της τρίχας.

 

 

Υπηρεσία Τριχόπτωσης

Η παγκόσμια καινοτόμος μέθοδος μας ενεργοποιεί τα αιμοφόρα αγγεία κάτω από το τριχωτό της κεφαλής ώστε να έχουν σωστή λειτουργία. Επίσης, γίνεται ενεργοποίηση του βολβού της τρίχας και σε συνέχεια θρέψη των  μαλλιών.

Υπηρεσία Λιπαρότητας

Η παγκόσμια καινοτόμος μέθοδος μας αναζωογονεί τις τρίχες και ξεκολλάει τα κατάλοιπα. Κάνει βαθιά απολέπιση στο τριχωτό της κεφαλής.

Υπηρεσία Prive

Μοναδικά για τους πελάτες μας προσφέρουμε το σύνολο των υπηρεσιών της παγκόσμιας καινοτόμου μεθόδου μας για την αντιμετώπισης της αραίωσης στο χώρο της αρεσκείας τους. Για να ενημερωθείτε πως μπορείτε να ορίσετε συνάντηση μαζι μας πατήστε εδώ.

Υπηρεσία Διάγνωσης

Με χρήση συγκεκριμένου ερωτηματολογίου ωστε να βγαίνει το σωστό πόρισμα για την Τριχώπτωση,Ξηροδερμία , Πιτυρίδα / Λιπαρότητα που εγγυόμαστε από τον ειδικό HairTherapistExpert ακολουθώντας τη σωστή αγωγή στην καθημερινότητα σας με βάση την παγκόσμια καινοτόμο μέθοδό μας.

Υπηρεσία Πρόβλεψης

Με βάση την παγκόσμια καινοτόμο μέθοδό μας για την Αραίωση ώστε να γνωρίζετε αν η καθημερινότητας σας επηρεάζει τα μαλλιά σας τόσο λόγω της εργασία σας, όσο και λόγω της ζωής σας γενικότερα και αν έχετε ξεκινήσει να έχετε φθορά στις τρίχες σας.

OUR LATEST WORK